Over ons

Suzanne en Maarten

Wij, Suzanne en Maarten, zijn de trotse eigenaars van Borneman Buitenhof. Bij ons kunt u in luxe overnachten, comfortabel vergaderen, workshopruimte huren, van de tuin genieten en nog zoveel meer. Wij zijn gesitueerd midden in het land. Centraal gelegen dus, op korte afstand van alle uitvalswegen. Onze locatie is super dichtbij de binnenstad van Utrecht, maar ook bij Houten en Nieuwegein. Tussen weilanden en fruitbomen, en omgeven door een prachtige tuin met oude bomen, kleurrijke bloemen en een kruidentuin. U bent van harte uitgenodigd om de mogelijkheden van Borneman Buitenhof te ontdekken!

Wij kennen elkaar uit Ecuador, toch allebei Nederlands en een passie voor reizen en avonturen. Onze ervaringen uit alle windstreken nemen we mee om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Overnachten

Onze gasten verblijven hier graag vanuit een zakelijk, maar zeker ook toeristisch oogpunt. Onze B&B is dichtbij grote congreslocaties zoals de Jaarbeurs en de Expo, opleidingsinstituten en door de centrale ligging ook geliefd bij mensen die de urenlange files naar huis willen vermijden. Onze gasten genieten van onze luxe appartementen, ze voelen zich thuis en komen graag terug.

Ook wordt onze B&B veelvuldig bezocht door gasten die de omgeving bezoeken. En terecht. De omgeving van Borneman Buitenhof is prachtig! Vanuit Borneman Buitenhof is de stad Utrecht op slechts 10 minuten fietsafstand. Daarnaast is Borneman Buitenhof vlakbij het stadsstrand Down Under (2 minuten lopen), en liggen de mooie oude dorpskernen van Houten, Vreeswijk, Vianen en bijvoorbeeld Wijk bij Duurstede op een steenworp afstand. Fietsen, langs de befaamde forten-route of Lek-dijk, varen over de Kromme Rijn; er zijn prachtige kastelen zoals Kasteel Heemstede en Kasteel de Haar.

U kunt wandelen, bijvoorbeeld op de heide bij Zeist, maar ook in Amelisweerd/Rijnauwen, en onze locatie ligt midden in het fietsknooppunt van het Kromme Rijn gebied. De Utrechtse heuvelrug is ook gemakkelijk te bereiken. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden in de omgeving! Iets verder in de omtrek is Amsterdam bijvoorbeeld maar 25 minuten rijden (spot goedkoop parkeren in Amsterdam Arena en dan nog een paar minuten met de trein). Ditzelfde geldt voor Rotterdam, Den Haag en Den Bosch. Alles is dichtbij vanuit Borneman Buitenhof.

Voor meer informatie over onze B&B, kijk ook eens naar het artikel dat recent is verschenen in de Xtratraveller: Bekijk artikel

Wat nog meer?

Onze locatie is, zoals gezegd, ook zeer geschikt voor vergaderingen, workshops en andere kleine events. Daarnaast is Borneman Buitenhof al meermalen gebruikt als (trouw)fotolocatie, maar ook als filmlocatie. De film Peen & Loof is bij ons opgenomen (in het kader van het Filmfestival Utrecht).
Wij streven ernaar om zo bewust mogelijk te ondernemen. De vele zonnepanelen zorgen voor een energie neutrale situatie. Voor de beregening van onze grote tuin wordt oppervlaktewater gebruikt. Waar mogelijk, gebruiken wij fruit, noten en eieren uit eigen tuin, en de elektrische bakfiets is ons meest gebruikte transportmiddel. Wij nodigen u van harte uit on de sfeer van Borneman Buitenhof te komen proeven! De deur staat altijd open.
Kernwoorden die ons nog meer typeren: gezellig, huiselijk en professioneel; streekproducten, biologisch, groen, tuin, kippen, verse eieren, fruitbomen. Kom Borneman Buitenhof ervaren!
Speciale dank gaat uit naar de ouders van Suzanne die deze locatie jarengeleden zijn gestart. Inmiddels is Borneman Buitenhof uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een gastwaardering (reviews) van 9,6.

Zin om kennis te maken? Neem direct contact op!
Benieuwd naar onze arrangementen: vraag naar de mogelijkheden!